Selecteer een pagina
isabelle_coppens

about so vividly

isabelle_coppens

Isabelle Coppens

Enthousiaste en energieke veranderkundige teamcoach die anderen beweegt om het verschil te maken. Ik begeleid teams van mensgerichte organisaties in complexe vraagstukken over verandering, vernieuwing, ontwikkeling en cultuur. Als je anderen vraagt mij te omschrijven gebruiken ze woorden als positief, vrolijk en energiek. Dat is precies wat ik breng in organisaties, oftewel ik breng levendigheid!

Ik werk als teamcoach, facilitator en programmamanager in verander-, vernieuwing- en ontwikkel vraagstukken. Ik werk graag met teams die vraagstukken hebben over samenwerking, verandering, cultuur, vitaliteit en vernieuwing. Ik word enthousiast als ik anderen in beweging kan zetten om het verschil te maken voor zichzelf, het team, de organisatie en omgeving.

Isabelle Coppens

Energie krijg ik van mensen anders te laten kijken, nieuwe perspectieven en kansen te laten ontdekken en betekenisvol te laten werken. Door mijn creativiteit in te zetten bij het ontwikkelen en faciliteren van trainingen met creatieve werkvormen help ik anderen om buiten de gebaande paden te denken en ruimte te creëren voor nieuwe oplossingen.

Kortom; Ik ben een enthousiaste trainer / facilitator / coach met een flinke dosis positieve energie welke ik graag inzet om verandering te veroorzaken, mensen in beweging te krijgen en het verschil te maken voor alle betrokkenen, zo graag ook voor jou!

© Copyright So Vividly

volg me op: